Anlık Bildirim

Meizu da kervana katıldı: Meizu 18'in kutusunda şarj cihazı olmayacak

Apple, Samsung ve Xiaomi'nin ardından "çevre duyarlılığı" hisleri ağır basan Meizu da yeni amiral gemisi akıllı telefonun kutusunda şarj cihazı olmayacağını resmen ilan etti.

Meizu da kervana katıldı: Meizu 18'in kutusunda şarj cihazı olmayacak Tam Boyutta Gör

Apple bildiğiniz üzere akıllı telefonlarının kutusundan şarj cihazını kaldıran ilk şirket olmuştu. Cupertinolu devi daha sonrasında Samsung ve Xiaomi takip etti. Şimdi kervana bir başka marka daha katılıyor: Meizu.

Çinli firma, yeni Meizu 18 amiral gemisi akıllı telefonlarının kutusundan şarj cihazı çıkmayacağını sosyal medya kanalıyla resmi olarak duyurdu. Alınan kararın nedeni yine "çevreyi koruma" olarak açıklanıyor.

Meizu da kervana katıldı: Meizu 18'in kutusunda şarj cihazı olmayacak Tam Boyutta Gör

Lansman önümüzdeki hafta

Meizu 18 serisinin 3 Mart tarihinde tanıtılacağını hatırlatalım. Önümüzdeki hafta ekran boyutu, işlemci ve diğer özellikler bakımından farklılık gösterecek Meizu 18 ve Meizu 18 Pro modellerinin duyurlması bekleniyor.

Meizu da kervana katıldı: Meizu 18'in kutusunda şarj cihazı olmayacak Tam Boyutta Gör

Apple, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü iPhone 12 ile birlikte şarj cihazını rafa kaldırmıştı. Hemen ardından Samsung, Galaxy S21'in kutusundan şarj aletini çıkardı. Xiaomi, Çin'de Mi 11'i şarj cihazı içeren ve içermeyen iki versiyon olarak satıyor. Mi 11'in global versiyonunun kutusunda ise şarj aleti var.

Kaynakça https://weibo.com/2683843043/K3QTPCORW https://www.gizchina.com/2021/02/27/meizu-18-series-will-not-have-a-charger-in-the-box/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9808 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
meizu 18, şarj cihazı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim