Anlık Bildirim

Meta, tüm Oculus hesaplarını silecek: Son tarih 29 Mart!

Meta, 29 Mart tarihi itibarıyla tüm Oculus hesaplarını silecek. Sanal gerçeklik (VR) oyunları ve uygulamalarınızın, satın alımlarınızın ve diğer içeriklerin silinmemesi için yapmanız gerekenler:
meta tüm oculus hesaplarını siliyor Tam Boyutta Gör
Meta, Oculus sanal gerçeklik gözlüğü kullanıcılarını bilgilendiren bir e-posta gönderdi. Oculus hesaplarını Meta’ya taşımayanların hesapları 29 Mart 2024 tarihi itibarıyla silinecek; kullanıcıların uygulamalar, uygulama içi satın alımlar, mağaza kredileri ve fazlası yeniden etkinleştirmeleri veya almalarını önlenecek. Bu tarihten önce Meta hesabına geçmeyenler başarımlarını, arkadaş listelerini ve Oculus hesaplarıyla oluşturdukları tüm içerikleri kaybedecek.

Oculus, 2020’den bu yana yeni kullanıcıların Facebook hesaplarıyla kaydolmalarını zorunlu kılıyor. 2022’de Meta, Facebook hesabını Quest başlığa bağlamamayı tercih eden kullanıcılara bir alternatif olarak Meta hesabı oluşturma seçeneğini sundu. Ocak 2023 itibarıyla Meta, Oculus hesabına girişleri durdurdu; bu durumda erişimin sürmesi için tek seçenek Meta hesabına geçiş yapmak.

Bu sayfaya giderek Oculus için kullandığınız e-posta adresiyle Meta hesabı açarak hesabınızı taşıyabilirsiniz. Buradan, Oculus hesabınızda kayıtlı tüm oyunlara, verilere ve diğer satın alma işlemlerine erişebileceksiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim