Anlık Bildirim

Metaverse platformu Zepeto, telekom devi True ile iş birliği yaptı

Zepeto, True Corporation ile iş biliği yaptığını açıkladı. True, Tayland’daki metaverse platformlarını destekleyeceğini açıkladı.                                     

Metaverse platformu Zepeto, True ile iş birliği yaptı Tam Boyutta Gör

Güney Kore merkezli metaverse platformu Zepeto, Tayland’ın metaverse ekosistemini büyütmek için telekomünikasyon ve dijital hizmet sağlayıcısı True Corporation ile bir anlaşma imzaladı. Zepeto dijital geleceğe yönelik, dijital ve fiziksel deneyim sağlayacak.

Metaverse‘ün gelişmesiyle birlikte bu alanda çalışan şirketlerin sayısı da artmaya başladı. Metaverse platformları bu alanda yeni bir iş kolu oluşturdu.

Tayland'da milyonlarca kişi metaverse platformlarını kullanıyor

Tayland metaverse alanında çok sayıda kullanıcıya sahip ülkelerden biri konumunda. Zepeto, Tayland’da milyonlarca kullanıcıya ve yaklaşık 500 bin içerik oluşturucuya sahip olduğunu açıkladı. Son olarak Güney Koreli internet devi Naver’in bir yan kuruluşu olan Naver Z, kısa süre önce aylık ortalama 20 milyondan fazla kullanıcıya sahip olduğunu duyurmuştu.

Zepeto, çeşitli sektörlere yönelik iş birliklerine devam ediyor. Bugün True ile anlaşan şirket, daha önce de K-pop müzik grubu Blackpink ile iş birliği yaptığını açıklamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim