Anlık Bildirim

Mi Mix Alpha'nın kaderi belli oldu: Satışa çıkacak mı?

Xiaomi'nin sıradışı tasarıma sahip akıllı telefonunun kaderi belli oldu. Çinli şirketin kurucusu cihazın piyasaya sürülüp sürülmeyeceği konusundaki söylentilere son noktayı koyan bir açıklama yaptı.

Mi Mix Alpha'nın kaderi belli oldu: Satışa çıkacak mı? Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin kurucusu ve CEO'su Lei Jun, Weibo sosyal medya hesabı aracılığıyla takipçileriyle sohbet etti. Deneyimli yönetici kullanıcıların en çok merak ettiği soruları yanıtladı.

Yeni MIX serisi cihazlar olacak mı?

"MIX, Xiaomi'nin en son teknolojideki gücünün bir göstergesidir ve Xiaomi fanlarının beklentilerini karşılıyor. Çok çalışıyoruz ve Xiaomi'nin beklentilerini karşılayan bir MIX oluşturmayı umuyoruz. Yeni nesil MIX'in piyasaya sürülmesi biraz zaman alacak."

Mi Mix Alpha'nın kaderi belli oldu: Satışa çıkacak mı? Tam Boyutta Gör

MIX Alpha ne zaman seri üretime girecek?

"MIX Alpha, ticari bir cihazdan çok bir araştırma projesidir. Gerekli araştırmaları yaptık, ancak akıllı telefonun seri üretiminin çok zahmetli olacağına karar verdik. Bu nedenle modelin üretimini bırakıp yeni nesil MIX'i oluşturmaya odaklandık."

Mi Mix Alpha'nın kaderi belli oldu: Satışa çıkacak mı? Tam Boyutta Gör

Araştırma projesi olarak kalacak

Lei Jun'un sözleri sıradışı tasarıma sahip Xiaomi Mi Mix Alpha'nın sadece bir araştırma projesi olarak kalacağını gösteriyor. Yani 2.800 dolar fiyat biçilen cihaz, şirketin "neler yapabileceğini" gösteren bir vitrin görevi gördü.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim