Anlık Bildirim

Michael Jordan belgeseli The Last Dance izlenme rekoru kırdı

Michael Jordan ve Chicago Bulls'un efsanevi 1997-1998 sezonunu anlatan The Last Dance belgeseli, şu anda dünyanın en popüler belgeseli konumunda bulunuyor. Belgeseli Netflix üzerinden izleyebilirsiniz

Michael Jordan belgeseli The Last Dance izlenme rekoru kırdı Tam Boyutta Gör

Netflix-ESPN ortaklığında hazırlanan Michael Jordan belgeseli The Last Dance, kısa sürede müthiş bir popülerliğe ulaşmayı başardı. Bloomberg'de yer alan habere göre The Last Dance şu anda dünyanın en popüler belgeseli konumunda bulunuyor. The Last Dance'in, bir diğer Netflix belgeseli olan Tiger King'i geride bıraktığı belirtilmiş.

The Last Dance belgeseli, Michael Jordan'lı Chicago Bulls'un efsanevi 1997-1998 sezonuna odaklanıyor. Emekliliği üzerinden neredeyse 20 yıl geçmesine rağmen Michael Jordan hala dünyanın en popüler sporcularından birisi. The Last Dance'in yakaladığı inanılmaz başarı da bunu bir kez daha kanıtlamış oldu. Dönemin basketbolusuna ilgisi olsun veya olmasın dünyanın her tarafından seyirciler belgesele büyük ilgi gösterdi. 

ABD'deki izlenme rakamlarıyla ilgili konuşan ESPN yetkilisi Isabelle Lopez,"Üçüncü ve dördüncü bölümler ESPN ve ESPN2'de ortalama 5,9 milyon seyirci çekti. Üçüncü bölüm için 6,1 milyon, dördüncü bölüm için ise 5,7 milyon rakamlarını gördük." ifadelerini kullandı. The Last Dance, ESPN tarihinin en popüler belgeseli olmayı başarmış.

The Last Dance'in dünya geneli yayın hakları Netflix'e ait. Yeni bölümler Pazar günleri Amerika'da ESPN'de yayınlanıyor, Türkiye'de ise Pazartesi Netflix Türkiye'den izlenebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5387 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, the last dance ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim