Anlık Bildirim

Efsane Michael Jordan da NFT rüzgârına kapılıyor

Michael Jordan ve oğlu Jeffrey Jordan ünlü sporcuların hayranları ile etkileşim kurabileceği bir platform hazırlıyor. Kendi kripto parası da olacak platform NFT koleksiyonları dağıtacak.

Michael Jordan Tam Boyutta Gör

NFT ve metaverse özelinde ünlü isimlerin kripto para dünyasına ilgisi devam ediyor. Şimdi de basketbol efsanesi Michael Jordan blok zinciri teknolojileri üzerinden hayranlarını popüler sporcularla buluşturmayı amaçlıyor. 

Heir girişimi

Michael Jordan ve oğlu Jeffrey Jordan tarafından kurulan girişim Heir Inc. adını taşıyor. Blok zinciri ve web 3.0 teknolojilerini bir araya getirecek olan girişim Solana alt yapısını temel alacak. Ayrıca Solana tabanlı Heir adında bir kripto para da üretilecek. 

10 milyon dolarlık ilk yatırımlarını da alan baba-oğul biraz daha sosyal bir platform amaçlıyor. Heir kripto parası ile hayranlar ünlü sporcuların VIP koltuklarına sahip olacak ve bu koltuklar sayesinde özel NFT dağıtımı, bire bir görüşmeler, tek seferlik dijital eşyalar satın alma gibi ayrıcalıklar olacak. 

Heir girişimi Z kuşağını ve milenyumda doğmuş nesilleri hedefliyor. Hali hazırda bir bekleme listesi de yayınlayan platformun kripto para ön satışlarını ne zaman başlatacağına dair şimdilik bir bilgi yok. Efsane ismin işin içinde olması büyük bir heyecan oluşturacaktır. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim