Anlık Bildirim

Microsoft Copilot'un Android uygulaması kullanıma sunuldu

Microsoft, Android için Copilot uygulamasını kullanıma sundu. Yeni uygulama ile artık Bing mobil uygulamasına gerek kalmadan Microsoft'un yapay zeka destekli Copilot'una erişim sağlanabiliyor.
Microsoft Copilot'un Android uygulaması kullanıma sunuldu Tam Boyutta Gör
Microsoft, Android için özel bir Copilot uygulamasını kullanıma sundu. Yeni uygulama ile artık Bing mobil uygulamasına gerek kalmadan Microsoft'un yapay zeka destekli Copilot'una erişim sağlanabiliyor. Uygulamanın iOS sürümü ise henüz mevcut değil.
Microsoft Copilot'un Android uygulaması kullanıma sunuldu Tam Boyutta Gör
Microsoft'un Android'deki Copilot uygulaması, sohbet botu yeteneklerine erişim, DALL-E 3 aracılığıyla görüntü oluşturma ve e-postalar ve belgeler için metin taslağı oluşturma yeteneği ile ChatGPT'ye çok benzer. Ayrıca OpenAI'nin en yeni GPT-4 modeline ücretsiz erişme imkanı da sunuyor. ChatGPT'de GPT-4'e erişmek için ücret ödemek gerekiyor.

Microsoft, ilk olarak bu yılın başlarında Bing arama motorunda yapay zeka desteğini başlatarak ChatGPT benzeri bir arayüzü arama sonuçlarına entegre etmişti. Bu özellik hala mevcut olsa da Microsoft, Bing Chat markasını kaldırdı ve Copilot'un, tıpkı ChatGPT'ye benzer şekilde, copilot.microsoft.com web sitesi üzerinde bağımsız olarak çalışmasına izin verdi. Firma şimdi de Copilot uygulamasıyla deneyimi daha da genişletiyor. Şu anda Copilot'un iOS sürümüne dair bir işaret olmasa da, çok yakında gelecek gibi görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4634 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Microsoft Copilot, chatbot ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim