Anlık Bildirim

Microsoft nihayet Windows 95'ten beri kullanılan simgeleri yeniliyor

Microsoft, tasarıma odaklanacak bir sonraki büyük Windows 10 güncellemesi için çalışmalarını sürdüyor. Sızan son bilgiler Windows 95'ten bugüne ulaşan simgelerin değişeceği yönünde.

Microsoft nihayet Windows 95'ten beri kullanılan simgeleri yeniliyor Tam Boyutta Gör

Microsoft sonunda, işletim sisteminde bulunan ve bazıları Windows 95'ten beri kullanımda olan simgeleri güncelleyecek. Geliştiriciler, yıl sonu için planlanan radikal görsel gençleştirmenin bir parçası olacak Sun Valley güncellemesi için Windows 10 simgelerini kademeli olarak iyileştiriyorlar. Yeni sistem simgelerinin görünümü bu yıl Mart ayında duyurulmuştu ve şimdi Microsoft'un tüm eski simgeleri değiştireceği biliniyor.

Sızan yeni bilgilere göre test edilmekte olan Windows 10'un önizleme sürümlerinde hazırda bekletme, ağ, disk sürücüleri ve daha fazlası için yeni sistem simgeleri keşfedildi. Bu simgeler, kullanıcı arayüzünün önemli bir parçası olan ve işletim sisteminin çeşitli iletişim kutularındaki simgeleri görüntülemek için kullanılan shell32.dll kitaplığına atıfta bulunuyor.

Microsoft nihayet Windows 95'ten beri kullanılan simgeleri yeniliyor Tam Boyutta Gör

Sun Valley, 2021'in sonlarında yayınlanacak

Güncellemenin bu yıl Ekim-Kasım aylarında geniş bir kullanıcı kitlesine sunulması bekleniyor ve beraberinde sadece yeni özellikler değil, aynı zamanda yeniden tasarlanmış bir arayüz de getirecek.

Microsoft, Sun Valley güncellemesi ve Windows 10 arayüzünün gelecekteki görünümü ile ilgili ayrıntıları açıklamak için acele etmiyor. Bu ayın ilerleyen günlerinde Microsoft Build geliştirici konferansında daha fazla bilginin açığa çıkması kuvvetle muhtemel.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16551 kez okundu.
35 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
2 etiket daha windows 95 Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim