Anlık Bildirim

Microsoft’tan heyecanlandıran Shiba Inu (SHIB) göndermesi

Microsoft'un resmi Twitter hesabından paylaşılan köpek içerikli tweetin Shiba Inu'ya gönderme yaptığı düşünülüyor. Bu paylaşımla birlikte SHIB topluluğu hareketlendi.

Microsoft son paylaşımında Shiba Inu'ya gönderme yapmış olabilir Tam Boyutta Gör

Şirketlerin gün geçtikçe kripto paralara daha da yakınlaştığı bir dönemden geçiyoruz. Özellikle meme token, metaverse ve NFT gibi alanların son dönemdeki artan popülaritesi ile birlikte dev şirketler de bu alana yönelmeye başladı. Son olarak yazılım devi Microsoft, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla kripto dünyasına yeniden göz kırptı.

Shiba Inu ve Microsoft arasında İş Birliği iddiaları

Hatırlarsanız Microsoft, 2014'ün sonlarında Xbox Oyunları ve Mobil İçerik için Bitcoin'i (BTC) kabul etmeye başlayarak kripto para dünyasına hızlı giriş yapmıştı. Bu nedenle kripto dünyasına uzak olmayan şirketin Twitter üzerinde yaptığı Shiba Inu göndermesi akıllara “Bir iş birliği olabilir mi?” sorularını getirdi. Microsoft’un Twitter üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Teams toplantılarında iki tür köpek vardır”

Diğer taraftan Microsoft’un Şubat ayının başlarında yayınlanan bir iş ilanına göre şirket, şu anda kendi Web3 stratejileri üzerine çalışmalar yürütüyor.

Son olarak yakın bir zamanda Microsoft’un oyun devi Activision Blizzard’ı 68.7 milyar dolara satın aldığını da hatırlatmakta fayda var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim