Anlık Bildirim

Microsoft'un yeni Xbox cihazı ortaya çıktı: Game Pass'i Tüm TV'lere getirecek

Game Pass sistemi ile birlikte büyük bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başaran Microsoft'un, bu sistemi daha da genişletecek yeni bir cihaz üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Microsoft, tüm TV'lere Xbox Game Pass'i getirecek: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Yeni nesilde Xbox Series S ve X konsollarına ek olarak Xbox Game Pass sistemi ile büyük bir başarıya ulaşan Microsoft, yeni abonelik sistemini daha fazla kişiye ulaştıracak gibi gözüküyor. Şirketin Xbox oyunlarını tüm TV’lere getirecek küçük bir dijital akış cihazı üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Konsollara yeni bir alternatif olabilir

Bildirilenlere göre şirket tarafından Project Keystone isimlendirilen yeni cihaz, günümüzde kullanılan ve TV’lere takılan Chromecast'e benzer olacak. Bununla birlikte kullanıcıların internet üzerinden tüm Game Pass kütüphanesine erişmesini sağlayacak Project Keystone, pahalı herhangi bir donanım gerektirmeden oyunlara ulaşım fırsatı sunacak.

Daha öncesine Project Hobart adıyla ortaya çıkan ve Microsoft tarafından 2016 yılında geliştirilmeye başlanan yeni akış cihazının, şirketin büyüyen dijital oyun ekosistemini daha da yaygınlaştıracağını söyleyebilriz. Project Keystone'un çıkış tarihi henüz bilinmiyor ancak Game Pass sisteminin büyüklüğü düşünüldüğünde yakın bir zamanda yeni bir duyuru ile karşılaşabiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9328 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, xbox ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim