Anlık Bildirim

Microsoft'un öldürdüğü projeler için sanal mezarlık açıldı

Google mezarlığından sonra bu kez de Microsoft mezarlığı açıldı. Microsoft'un desteğini sonlandırarak öldürdüğü projelerin yer aldığı sanal mezarlık, ziyaretçilerini bekliyor.

Microsoft'un öldürdüğü projeler için sanal mezarlık açıldı

Google mezarlığını hatırlıyor olmalısınız. Arama devinin "öldürdüğü" projeleri listeleyen bu sanal mezarlık, bir internet sitesi olarak hayata geçirilmişti. Benzer bir mezarlık bu kez de Microsoft'un sonlandırdığı ürün ve hizmetler için açıldı.

Tıpkı Google gibi Microsoft'un da yıllar içinde desteğini sonlandırarak kapattığı projeler var. Killed by Microsoft olarak adlandırılan internet sitesinde tarihe gömülen ürün, hizmet, cihaz ve uygulamaların kronolojik bir listesi yer alıyor.

Microsoft'un öldürdüğü projeler için sanal mezarlık açıldı Tam Boyutta Gör

Windows Phone ve MSN Messenger...

Şu anda internet sitesinde Microsoft tarafından zaman içinde kapatılan 70'den fazla ürün ve hizmetle ilgili kısa detaylar var. Listeye baktığımızda Silverlight, Wunderlist, Windows Phone ve nostaljik MSN Messenger gibi tanıdık isimleri görüyoruz.

Web sitesinde ayrıca şirketin 2025'te kapanacağını onayladığı Skype for Business gibi "gelecekte öldürülecek" projelere de yer verilmiş. Microsoft'un geçmişte kalmış fikirlerini hatırlamak isterseniz buraya tıklayarak sanal mezarlığı ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7052 kez okundu.
42 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, mezarlık ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim