Anlık Bildirim

Vivo ilk katlanabilir akıllı telefonunu 11 Nisan'da tanıtacak

Vivo kitap form faktörüne sahip ilk katlanabilir akıllı telefonunu ne zaman tanıtacağını açıkladı. Şirketin 11 Nisan'da sahneye çıkaracağı Vivo X Fold'da Zeiss imzalı kamera sistemi göreceğiz.

Vivo ilk katlanabilir akıllı telefonunu 11 Nisan'da tanıtacak Tam Boyutta Gör

Vivo markası geçtiğimiz hafta X Fold adlı ilk katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlandığını doğrulamıştı. Çinli marka şimdi de kısa bir teaser videosu yayınlayarak cihazın tanıtım tarihini resmi olarak açıkladı.

Vivo X Fold, 11 Nisan'da resmiyet kazanacak. Katlanabilir telefon aynı kategorideki birçok model gibi kitap form faktörü ile karşımıza çıkacak. Yani tasarım olarak Samsung Galaxy Fold 3 veya Oppo Find N modellerini andıracağını söyleyebiliriz.

Neler biliyoruz?

Mevcut bilgilere göre cihazda QHD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızına sahip 8 inç boyutunda bir katlanabilir ekran yer alacak. Dış tarafında ise üzerinde ön kamera için bir delik bulunan Full HD+ çözünürlükte 6.53 inç ekran bulunacağı bildiriliyor.

Vivo ilk katlanabilir akıllı telefonunu 11 Nisan'da tanıtacak Tam Boyutta Gör

Yayınlanan teaser Vivo X Fold'deki ana kamera sisteminin Zeiss ortaklığı ile geliştirildiğini ortaya koydu. Katlanabilir telefonla ilgili olarak Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemci, 80 watt hızlı şarj ve 50 watt kablosuz şarj destekli 4.600 mAh pil de konuşuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim