Anlık Bildirim

Microsoft, Xbox Series X'i PS5'ten daha ucuza sunmak için pusuda bekliyor

Oyun endüstrisinin önde gelen isimlerine göre Microsoft, Xbox Series X'i daha ucuza sunmak için PS5'in fiyatının açıklanmasını bekliyor. Peki şirket yeni konsolunu rakibinden ne kadar ucuza satacak?

Microsoft, Xbox Series X'i PS5'ten daha ucuza sunmak için pusuda bekliyor Tam Boyutta Gör

Görünüşe bakılırsa Microsoft yeni nesil konsol savaşlarında çok daha agresif bir politika izleyecek. Şirket ilk etapta para kaybetmesine yol açacak olsa bile Xbox Series X'i PlayStation 5'ten daha düşük bir fiyatla piyasaya sürmeyi planlıyor.

En azından Wedbush Securities analisti Michael Pachter ve eski EA ve Microsoft yöneticisi Peter Moore'un düşündüğü şey bu. Her iki oyun endüstrisi veteranı da geçtiğimiz günlerde Geoff Keighley'in mini podcast'ine konuk oldu.

Microsoft, Xbox Series X'i PS5'ten daha ucuza sunmak için pusuda bekliyor Tam Boyutta Gör

"100 dolar ucuz olacak"

Pachter, Microsoft'un Xbox Series X'in fiyatını açıklamadan önce Sony'nin ilk adımı atmasını ve PS5'in fiyatını duyurmasını beklediğini söyledi.

Deneyimli analist yeni Xbox'ın PlayStation 5'ten 100 dolar daha ucuz olacağına inandığını belirterek "Gördüğüm kadarıyla Sony'nin PS5 fiyatını 500 dolar olarak belirlemesi gerekecek" dedi.

Benzer düşünceleri paylaşan Peter Moore da Microsoft'un ilk önce Sony'nin hamlesini beklediğini ve Xbox Series X'in büyük olasılıkla 400 dolar civarında bir fiyatla satışa sunulacağını ifade etti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5121 kez okundu.
34 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox series x, PS 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim