Anlık Bildirim

Nvidia'dan oyunculara yönelik 65 inç 4K monitör: BFGDs özellikleri

Nvidia, oyuncu monitörü piyasasını hareketlendirecek 65 inç büyüklüğündeki 4K 120 Hz monitörü BFGDs'i tanıttı. Karşımızda devasa ekranlı oyuncu monitörü Nvidia BFGDs özellikleri:
Nvidia, CES 2018’de oyunculara yönelik monitörü Big Format Gaming Displays (BFGDs) modelinin tanıtımını yaptı. 65 inç büyüklüğündeki 4K 120 Hz teknolojili devasa monitörü Acer, Asus ve HP gibi PC üreticileri üretecek.

Nvidia BFGDs özellikleri 

Nvidia BFGDs, büyük ekranı ve 4K çözünürlüğünde 120 Hz tazeleme oranına rağmen yırtılmalara karşı G-Sync teknolojisini barındırmayı başarıyor. Nvidia’nın Shield teknolojisi de monitörün bünyesinde bulunuyor. Bu sayede Google Assistant teknolojisi de kullanılabiliyor.

DCI-P3 renk gamut desteği, 1000 nit maksimum parlaklık sunuyor ve HDR teknolojisine yer veriliyor. Nvidia, henüz tam olarak hazır olmayan bu ürün hakkında detaylı bilgi vermekten kaçındı. Büyük ihtimalle belirli standartlarının Nvidia tarafından belirleneceği monitörleri üreticiler kendi tercihine göre özelleştirecektir.

CES 2018’de tanıtımı yapılan ve fuarda sergilenecek olan kocaman ekranlı BFGDs’in fiyatı ve çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Ürün hakkında daha fazla detay ve fiyat etiketinin yaz aylarında açıklanması bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3709 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, ces2018 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim