Anlık Bildirim

Motorola Edge 30 Ultra'nın render görüntüsü ortaya çıktı

Motorola'nın önümüzdeki senenin ilk çeyreğinde piyasaya sürmeye hazırlandığı Edge 30 Ultra'nın render görüntüleri baylaşıldı. Akıllı telefon, Qualcomm'un yeni yonga seti Snapdragon 898'den güç alacak.

Motorola Edge 30 Ultra'nın ilk görüntüleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Motorola'nın yaklaşan amiral gemisi akıllı telefonu Edge 30 Ultra'nın render görüntüsü ortaya çıktı. 'Rogue' kod adlı ve XT2201 model numaralı Motorola Edge 30 Ultra, siyah ve mavi olmak üzere en az iki renk seçeneğine sahip olacak.

Cihazın sağ tarafında güç ve ses ayar düğmesi bulunacak. Önde kamera için delik ekran tasarımına yer verilirken arkada LED flaşla birlikte üçlü kamera kurulumu bulunacak.

Motorola Edge 30 Ultra'nın neler sunması bekleniyor?

Şimdiye kadar ortaya çıkan sızıntı bilgilere göre yaklaşan Motorola akıllı telefon, 144 Hz yenileme hızı ve HDR10+ desteğiyle 6.6 inç büyüklüğünde OLED ekrana sahip olacak.

Motorola Edge 30 Ultra'nın görüntüleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Cihaz, 8GB/12GB RAM ve 128GB/256GB UFS 3.1 depolama seçenekleriyle gelecek. Akıllı telefonun gücünü Qualcomm'un yıllık Teknoloji Zirvesi'nde tanıtacağı Snapdragon 898 yonga setinden alması bekleniyor. 4nm sürecinde üretilen Snapdragon 898, bir adet 3.0GHz saat hızıyla Cortex X2 çekirdeğine sahip olacak.

Arkada 50 MP birincil lens, 50 MP ultra geniş lens ve 2 MP derinlik sensörünün olduğu üçlü kamera kurulumu yer alacakken ön kamera 60MP olacak.

Hızlı şarj desteğiyle 5.000 mAh batarya ile gelecek Motorola Edge 30 Ultra, 5G, Wi-Fi 6, NFC ve Bluetooth 5.2 ile donatılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim