Anlık Bildirim

Motorola: Katlanabilir RAZR'ın ekranı kolay kolay kırılmayacak

Motorola kısa bir süre önce tanıttığı katlanabilir telefonundaki esnek ekrana güveniyor. Şirket Flex View adlı ekranın bir akıllı telefonun ortalama ömrü kadar dayanacağı görüşünde.

Motorola geçtimiz günlerde RAZR olarak adlandırılan ilk katlanabilir telefonunu tanıtmıştı. Merakla beklenen cihaz 2000’li yılların en popüler kapaklı cep telefonlarından biri olan Motorola RAZR V3'ün yeniden canlandırılmış modeli olarak karşımıza çıktı.

Motorola'nın yeni telefonu tıpkı Galaxy Fold gibi esnek ekranla piyasaya sürüldü. Haliyle bu durum kafalarda dayanıklılıkla ilgili bazı soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu. Zira Galaxy Fold'un çıkış tarihi ekranının kolayca hasar görmesi yüzünden ertelenmişti.

Motorola: Katlanabilir RAZR'ın ekranı kolay kolay kırılmayacak Tam Boyutta Gör

Ekranın dayanıklılığına güveniyoruz

Ancak Motorola uzmanları RAZR'da kullandıkları ekranın sağlamlığından son derece emin. Ekip bu yöndeki bir soruya;

"Hazır olduğumuzan emin olana kadar akıllı telefonu tanıtmadık. Flex View ekranının dayanıklılığına tamamen güveniyoruz. Araştırmamıza göre bir akıllı telefonun ortalama ömrü kadar dayanacak" şeklinde yanıt verdi.

Bir Motorola sözcüsü ise yeni RAZR'ın sadece Verizon operatörü tarafından satılacağını yineledi. Yani tüketiciler 1.500 doları gözden çıkarsalar bile katlanabilir telefonu satın almaları hiç de kolay olmayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim