Anlık Bildirim

Microsoft, geliştirdiği yeni Edge tarayıcısında, tam ekran modunu test ediyor

Yazılım devi Microsoft'un uzun bir süredir geliştirdiği Chromium tabanlı yeni internet tarayıcısı Edge'de tam ekran modu test ediliyor. Tarayıcı Ocak ayında kullanıma sunulacak.

Microsoft, geliştirdiği yeni Edge tarayıcısında, tam ekran modunu test ediyor Tam Boyutta Gör

Microsoft uzun bir süredir Chromium tabanlı yeni internet tarayıcısını geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 15 Ocak tarihinde 90'dan fazla dil seçeneğiyle kullanıma sunulacak olan yeni Edge'e tam ekran özelliği eklendi.

İki ay sonra kullanıcılarla buluşacak

Microsoft şimdiye kadar klasik Edge tarayıcısının birçok yeni özelliğini Chromium Edge tarayıcısına ekledi. Okuyucu Modu, Windows 10 paylaşım özelliği, şifre gösterme düğmesi ve yüksek kontrast modu bunlardan sadece birkaçı. Şimdi ise şirket yeni Edge tarayıcısında tam ekran modunun testlerine başladı.

Microsoft, geliştirdiği yeni Edge tarayıcısında, tam ekran modunu test ediyor Tam Boyutta Gör

Edge Canary'de (80.0.335.0 veya üstü sürüm), edge://flags/#edge-enable-shy-ui bayrağında yer alan seçeneği "Enabled" durumuna getirip tarayıcıyı yeniden başlatarak test edilebilen tam ekran modunda, imleci yukarıya getirdiğinizde sekmeler görünüyor ve ekrandaki çarpı simgesine tıklayarak da bu moddan çıkabiliyorsunuz. Microsoft'un uzun bir süredir üzerinde çalıştığı yeni Edge tarayıcısının ne denli başarılı olacağını görmemize ise az bir süre kaldı diyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim