Anlık Bildirim

Motorola Maui'nin tasarımı ve özellikleri belli oldu

Motorola'nın, MediaTek Helio G37 platformu tarafından desteklenen yeni bir akıllı telefonu ortaya çıktı. Maui kod adını taşıyan yeni telefonun tasarımı ve özellikleri sızdırıldı. 

Motorola Maui tasarımı ve özellikleri belli oldu Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz haftalarda yeni Edge serisi akıllı telefonlarını tanıtan Motorola, akıllı telefon yelpazesini daha da genişletecek gibi görünüyor. Şirketin şimdi de Helio G37 platformu tarafından desteklenen Maui kod adlı yeni bir model üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. İşte yeni telefonun özellikleri ve tasarımı.

Motorola Maui neler sunuyor?

Paylaşılan görüntülere bakıldığında Motorola Maui, ortalanmış delikli bir ekran ve arkada üçlü bir kamera tasarımına ev sahipliği yapıyor. Bununla birlikte Motorola'nın klasik tasarımını koruyan telefonun sağ tarafında güç ve ses seviyesi düğmeleri, arka bölümde ise Motorola Logosuna entegre edilen bir parmak izi sensörü bulunuyor.   

Konuya yakın kaynaklar, Motorola Maui modelinin yerleşik 3GB RAM ile donatılacağını ve ekranın HD+ çözünürlüğe sahip olacağını iddia ediyor. Kamera tarafında ise 5MP selfie kamerasına sahip olacak yeni telefon, iki adet f/2.4 2MP ve bir adet f/2.2 16MP ana sensör ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Motorola Maui hakkında merak edilen tüm detayların önümüzdeki günlerde paylaşılması bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim