Anlık Bildirim

Motorola Moto G22'nin özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

Motorola'nın yeni uygun fiyatlı modeli Moto G22 fiyatı ve özellikleriyle ortaya çıktı. İşte Motorola Moto G22'nin ortaya çıkan tüm özellikleri ve muhtemel fiyatı.

Motorola Moto G22'nin özellikleri ve fiyatı sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Motorola'nın yeni uygun fiyatlı modeli Moto G22 yakında pazara giriş yapacak. Ancak bugün gelen sızıntılarla cihaz daha tanıtılmadan sızdırıldı. Sızıntılar Moto G22'nin birçok özelliğini ve fiyatını ortaya koyuyor. İşte Moto G22'nin ortaya çıkan detayları.

Moto G22 özellikleriyle karşımızda

Motorola'nın yeni modeli Moto G22 bugün birçok özelliği ile karşımıza çıktı. İlk olarak 6,5 inç büyüklüğünde bir ekran ile geleceği söylenilen Moto G22'nin bu ekranda 720 x 1600 piksel çözünürlük sunacağı biliniyor. 90Hz yenileme hızına sahip olan bu IPS LCD ekran hemen üzerinde 16MP'lik bir selfie kamerası taşıyacak. 

Motorola Moto G22'nin özellikleri ve fiyatı sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Arka tarafında 50MP'lik f/1.8 diyafram açıklığına sahip bir ana kamera ile gelecek olan Moto G22, bu ana kameranın yanında 8MP'lik bir geniş açılı kameraya ve 2MP'lik makro kameraya yer verecek. Performansını MediaTek Helio P37 yonga setinden alacak olan Moto G22, bu işlemciyi 4GB RAM belleği ile destekleyecek.

Depolama tarafında 64GB dahili disk ile karşımıza çıkan Moto G22, elektriksel anlamda gücünü 5000mAh'lik bataryasından alıyor. Beyaz, mavi ve siyah renk seçenekleri ile gelen Moto G22, tüm bu sistemi Android 12 ile çalıştırıyor. Fiyatı ise muhtemelen 200 Euro civarında olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim