Anlık Bildirim

Motorola'nın yeni telefonu Moto G 5G, Snapdragon 750G ile gelebilir

Motorola'nın piyasaya sürmek için hazırladığı Moto G 5G, yeni bir sızıntıya göre Snapdragon 750G yonga setinden güç alacak. Yeni telefon 'Kiev' kod adına sahip.

Motorola'nın yeni telefonu Moto G 5G, Snapdragon 750G ile gelebilir Tam Boyutta Gör

Motorola yaklaşmakta olan yeni bütçe telefonu 'Kiev' kod adlı Moto G 5G üzerinde çalışmalara devam ediyor. Telefon hakkında daha önce çıkan söylentilere göre telefonun Snapdragon 690 yonga setinden güç alacağı bekleniyordu ancak XDA Developers'in haberine göre Moto G 5G, Snapdragon 750G ile güçlendirilecek.

Haberde ayrıca telefona ait olduğu iddia edilen bir görsel de yer alıyor. Görsele göre telefon, tek ön kameraya yer verilen uzun bir ekrana sahip olacak.

Moto G 5G beklenilen özellikler

Motorola Moto G 5G'nin 60Hz yenileme hızıyla 6.66 inç 2400 × 1080 piksel ekrana sahip olması bekleniyor. Ekranın AMOLED mi yoksa LCD panel mi olduğu henüz bilinmezken Moto G 5G Plus'ta olduğu gibi LCD bir panelle geleceği düşünülebilir.

Moto G 5G'nin üçlü arka kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor. Kurulumda, Samsung GM1 48MP birincil sensör, Samsung S5K4H7 8 MP telefoto lens ve OmniVision OV02B10 2MP makro lens bulunacak. Önde ise 16 MP OmniVision kamera yer alacak.

Telefonun, 6GB RAM ve 128GB dahili hafıza ile eşleştirilmiş Snapdragon 750G yonga setinden güç alması bekleniyor.

Sızıntıya göre telefonun telefonun 5000 mAh bataryası olacak. Ayrıca Moto G 5G, görünüşe göre Google Asistan'a kolay ve hızlı bir şekilde erişmenize izin vereceği özel bir Google Asistan düğmesi barındıracak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim