Motorola, 2000'li yılların efsanelerinden bir tanesi olan kapaklı cep telefonu serisi Razr'ın stilini günümüz akıllı telefon trendlerinden esnek ekran modasına uygun hale getirmiş ve geçtiğimiz yılın son günlerinde ilk katlanabilir akıllı telefonu Motorola razr 2019'u tanıtmıştı.
Diğer üreticilerin piyasaya sunmuş oldukları katlanabililir telefonlar ile kıyaslandığında çok daha ergonomik bir tasarımla beğeni toplayan model görünüşe bakılırsa şirketin beklentilerini karşılayabilecek başarıyı da sağlamayı başardı. Zira bu yıl Eylül ayında şirketin 5G desteğine sahip olan yeni nesil Motorola razr'ı tanıtacağı söylentileri uzunca zamandır devam ediyor. Cihazın teknik özelliklerine, tasarımına ve çok daha fazlasına ait detaylar da sık aralıklarla ortaya çıkıyor.
Bunlardan en sonuncusu cihazın bugün Weibo'da ortaya çıkan ve geçmiş sızıntılardan bir kısmını da doğrulayan canlı görüntüleri. Lenovo yeni Moto razr'ı düzenlediği etkinlikte bir grup yatırımcıya sergiledi ve fotoğraflar da orada bulunan Çinli bir yatırımcıdan geliyor.
Görüntülerden yola çıkarak cihazın tasarımı hakkında kısaca yorum yapacak olursak; cihazın selefi ile kıyaslandığında biraz daha büyük bir dış ekrana ve çok daha belirgin bir kamera çıkıntısına sahip olduğunu görebiliyoruz.
Cihazın alt çerçevesinde önceki model gibi parmak izi sensörü yer almıyor. Parmak izi sensörünü nereye konumlandırdıklarını henüz bilemiyoruz, belki de cihaz ekrana gömülü bir parmak izi sensörüyle karşımıza çıkacaktır.
Bunların dışında görüntülerdeki cihazın tasarımı ve rengi yakın zamanda ortaya çıkan Cıva Grisi Moto razr 2020 renderları ile tıpatıp aynı.
Tüm bunların dışında cihazın sahip olması beklenen teknik özellikler arasında 6.2 inçlik veya 6.7 inçlik katlanabilir OLED ekran, Qualcomm Snapdragon 765G yonga seti, 256 GB dahili depolama alanı, 48MP Samsung ISOCELL Bright GM1 ana kamera, 20 MP çözünürlüğünde özçekim kamerası, 2845mAh batarya, 18W hızlı şarj desteği ve Android 10 işletim sistemi yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Yerli ve Milli? Ancak yandaşları inanır, onların gözünde perde var çünkü...
zoruna gidenin borusuna gitsin
bant yok secim geyikleri üretim yok bu fiyatlar normal mi ötv mi alıyorsun kendi ürettiğin araca kimi kandırıyorsunuz
Bizim ülkede olan hain dünyada yoktur.
cam tavan hakkında bilgisi olan varmı.perde yok galiba yazın ssıkıntı olmazmı.???
tam bir gariban arabası yerliiiiiiiiiiii ve milliii yalanınız batsın
sülün Osman sizinle gurur duyuyor... hala uyanan yok...
ilk fotolarda kapı aynaları yoktu... masala devam...
Bu gün 16 Mart ama hala ön sipariş ekranı açılmadı?
Bugün ayın 16 sı ön ödeme mönüsü henüz açılmadı.
bebelerden yetişkinlere masal devam... yüzyılın dolandırıcılığı...
Hani 400.000 ler 500.000 lere çıkıyordu? Umarım kdv fiyatıdır. Alabilenlere hayırlı olsun.
Donanım veya fiyat olarak çok çok iyi Standart V2 + Gemlik Mavi +beyaz koltuklu + meridian ses opsiyonlusuna talibim :)