Anlık Bildirim

Movano Ring akıllı yüzük, sağlık takibini kolaylaştıracak

Movano Ring, uygun fiyatlı sağlık takibi yüzüğü olma hedefiyle gelecek yıl tanıtılacak. Yüzük, birçok sağlık değerini bir uygulama ile kullanıcılara sunacak.    

Movano Ring akıllı yüzük, sağlık takibini kolaylaştıracak

Sağlık odaklı teknoloji şirketi Movano, insanların kendi sağlıklarına dair verileri daha rahat takip edebilmesi ve sunulan değerleri daha rahat anlayabilmesi için yeni bir giyilebilir cihazı duyurdu. CES 2022'de sergilenecek olan Movano Ring, şirkete göre uygun bir fiyat etiketine sahip olacak.

Movano Ring'le sağlık takibi

2018 yılında kurulan Movano, şirketin ilk ürünü olan sağlık takibi yüzüğüyle giyilebilir teknolojiler pazarına giriş yapmış olacak. Movano Ring, kalp atış hızını, kalp atış hızı değişkenliğini, uykuyu, solunumu,vücut sıcaklığını, kandaki oksijen seviyesini, adımları ve kalorileri gibi değerleri ölçebilmek için birçok sensörle donatılacak.

Movano Ring akıllı yüzük, sağlık takibini kolaylaştıracak

Movano Ring'le toplanan veriler bir uygulama aracılığıyla kullanıcılara sunulacak ve kullanıcılar sağlık takiplerini kolay bir şekilde gerçekleştirebilecek. Şirket, radyo frekansları kullanarak invaziv olmayan glikoz izleme ve tansiyon ölçümü özelliklerini yüzüğe eklemek istiyor. Ayrıca, kandaki oksijen seviyesi ölçümü ve solunum hızı inceleme için FDA onayı bekliyor.

Yüzükle alakalı net bir fiyat etiketi açıklamayan şirket, genel olarak uygun fiyata sahip olacağını söyledi.2022 yılının ikinci yarısında satışa sunulması beklenen Movano Ring'in 300 dolarlık Oura Ring'den daha düşük bir fiyatla geleceği düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim