Anlık Bildirim

MSI bulut paylaşım platformunu duyurdu

MSI markası harici bulut altyapılarına güvenmeyenler için kendi bilgisayarlarını özel bir bulut ağı haline getiren MSI Bulut Merkezi yazılımını kullanıma sundu. 

MSI Bulut Merkezi Tam Boyutta Gör

Bugüne kadar donanım ürünleri ile kendisini gösteren MSI bu kez bir yazılım ürünü ile karşımıza çıkıyor. Firmanın yeni ürünü kullanıcıların cihazları arasında dosyalarını taşımalarını sağlıyor.

MSI dosya paylaşım yazılımı

MSI Bulut Merkezi yazılımı PC, Android ve iOS cihazlarınızda dosyalarınızı yedeklemek veya yedekleri cihazlarınız arasında transfer etmek için geliştirildi. Yazılım bilgisayarınızda özel bir bulut alanı oluşturarak çalışıyor. Kullanıcılar ister tek bir projeyi isterse tüm dosyaları yedekleyebiliyor. Smart Image Finder özelliği ise yapay zekâ ile fotoğraflarınızı otomatik olarak etiketliyor.

Diğer yedekleme uygulamalarını da destekleyen yazılım belirli MSI tümleşik veya standart PC modelleri ile uyumlu. Mobil tarafta ise en düşük Android 9 ve iOS 13 sürümlerinin olması gerekiyor. Özel bulut alanını aile üyeleriyle de paylaşabiliyorsunuz. Haliyle bilgiayarınızda belirli bir alanı ayırmanız gerekiyor. PC ve mobil uygulamalar indirmeye sunulmuş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim