Anlık Bildirim

Musk, Twitter'ı kökten değiştiriyor: İşte Twitter'ın yeni adresi

Elon Musk, Twitter'ın adının çok yakında "X" olarak değişeceğini ve tweet kavramının da yavaş yavaş yok olacağını duyurdu. Ayrıca Twitter'ın yeni adresini de paylaştı.
Musk Twitter'ın yeni adresini duyurdu Tam Boyutta Gör
Elon Musk, uzun bir süredir Twitter CEO olarak görev yapmıyor ancak ses getiren değişikliklere imza atmaya devam ediyor. Son olarak, Twitter’ın yakında “X” olarak yeniden adlandırılacağını tweetledi. Twitter adı ve logosu çok yakında ortaya çıkacak ancak daha da önemlisi X.com adresi artık Twitter’a yönlendiriliyor. Bu, Twitter’ın adresinin değişebileceği anlamına geliyor.

Twitter'ın yeni adresi: X.com

Musk’ın son açıklamalarına göre yakında Twitter markası tamamen silinecek. Yıllardır değişmeyen Twitter logosu, “tweetleme” terimi ortadan kaldırılacak. Hatta Twitter’ın adresi bile değişecek. Şu anda X.com’a girildiğinde Twitter ana sayfasıyla karşılaşılıyor.

Musk’ın bu değişikliklerine yeni CEO Linda Yaccarino da ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Yeni CEO’ya göre, Twitter iletişim şeklimizi değiştirdi ve X, harika her şeyi sağlayabilecek çok büyük bir sosyal ağ platformu olacak. X, ses, video, mesajlaşma, ödemeler/bankacılık merkezli küresel bir ortam sunan sınırsız etkileşimin adresi olacak.

Elon Musk, büyük değişiklik öncesi profil resmini siyah arka planlı uzay temalı X harfiyle değiştirdi. Musk’ın profilinden de Twitter adını tamamen sildiği görülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5294 kez okundu.
28 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, elon musk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim