Anlık Bildirim

Netflix, çocuklarının ne izlediğini ebeveynlere bildirecek

İnternetin tüm hayatımıza yayılmasıyla, çocuklar küçük yaştan itibaren internetteki içeriklere maruz kalıyor. Netflix, ebeveyn kontrolü ve çocuk içeriklerini arttırmaya devam ediyor.

Netflix, çocuklarının ne izlediğini ebeveynlere bildirecek Tam Boyutta Gör

En popüler video akış platformlarından olan Netflix, çocuklar için daha eğlenceli ve güvenli ortam sağlamak için çalışmalara devam ediyor. Çocuk profili ile güvenlik ve ebeveyn denetimi sağlayan Netflix, gün geçtikçe çocuklar için daha da çok içerik sağlıyor. Netflix bugünden itibaren, ebeveynlere çocuklarının ne izlediğini e-posta yolu ile bildirecek.

E-posta içerisinde: çocuklarının izledikleri şeylere göre içerik önerileri, çocuklarının en sevdiği kategorileri, çocuklarının izledikleri içerikler ve ebeveynlere güvenlik önerileri bulunacak. E-posta, iki haftada bir şeklinde gönderilecek. İçerik platformlarının, çocukların güvenliğini denetlemek için attığı adımlar, ebeveynleri biraz olsun rahatlatıyor.

Ayrıca Netflix, çocuklar için içeriklerini genişletmeye ve kullanımı kolaylaştırmaya devam ediyor. Netflix’in Top 10 listesi, artık aile ve çocuk filmleri için özel bir sekme olarak sunulacak. Netflix, Universal Stüdyosu’nun animasyon birimi ile de anlaşmasını güncelledi. Ülkelere göre değişebilecek içerikler olsa da, Netflix uluslararası arenada çocuklar için içeriklerini arttırmaya devam edecek gibi görünüyor.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim