Anlık Bildirim

Netflix'e yeni eklenen dizi ve filmleri takip edebileceğiniz site

Netflix, BluTV gibi dijital platformların sayısının artmasıyla hangi platformda hangi dizi ve filmin olduğunu bulmak zorlaştı. Bu içerikte bahsettiğimiz site ile yeni içerikleri takip edebilirsiniz.

Netflix'e yeni eklenen dizi ve filmler Tam Boyutta Gör

Netflix, BluTV gibi dijital platformların sayısının artmasıyla hangi platformda hangi dizi ve filmin olduğunu bulmak zorlaştı. Üstelik yeni eklenen içerikleri takip etmek zorlaştı. Örneğin Netflix’te “Yeni ve popüler” isminde bir kategori var ama platforma eklenen tüm yeni içerikler burada listelenmiyor. Netlix’in öne çıkarmaya çalıştığı içerikler listeleniyor.

Justwatch.com

Netflix'e yeni eklenen dizi ve filmler Tam Boyutta Gör

Netflix’e yeni eklenen içerikleri takip etmek için JustWatch’u kullanıyorum. JustWatch, Netflix arşivini sürekli tarıyor ve yeni eklenen içerikleri günü gününe listeliyor. Örneğin Netflix’e bugün nelerin eklendiğini görebiliyorum. Yeni dizi ve filmlerin yanı sıra dizilerin yeni dizi bölümleri eklendiğinde de buradan görebilmek mümkün. Netflix’e yeni eklenenlerin yanı sıra BluTV, Prime Video ve PuhuTV’ye yeni eklenenleri de görebilirsiniz.

Justwatch’u web sitesinden https://www.justwatch.com/tr/yeni adresinden takip edebilir veya iOS, Android uygulamalarını indirebilirsiniz. Ücretsiz olarak sunuluyor.

Netflix'e yeni eklenen dizi ve filmler Tam Boyutta Gör

Netflix’e yeni eklenenlerin yanı sıra BluTV, Prime Video, Mubi ve PuhuTV’ye yeni eklenenleri de görebilirsiniz. Ne yazık ki BeinConnect, TV+, Tivibu, Filmbox Live, Dsmart Go ve Vodafone TV platformlarını desteklemiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim