Anlık Bildirim

Netflix mobil oyun testlerine başlıyor

Netflix abonelik paketi içerisinde sunulacak olan mobil oyunların testleri başlıyor. İlk etapta 2 mobil oyun Polonya’da Netflix Android kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Netflix mobil oyunlar Tam Boyutta Gör

Pandemi döneminde oldukça önemli bir yükseliş gösteren Netflix aşılama ve rekabetin artması ile birlikte zor bir döneme girdi. Firma içerik gösteriminin yanında oyun tecrübesini de işin içine dahil etti. 

Netflix mobil oyunlara başlıyor

Geçtiğimiz aylarda Netflix’in bir oyun ekosistemi kurmak istediğine dair ilk bilgiler mali raporlara yansımıştı. Önemli bir yatırım alanı olarak belirlenen oyun ekosisteminin ilk adımları atıldı. 

Netflix yaptığı açıklamada Android uygulaması içerisinde iki oyunu denemeye başladığını duyurdu. Sadece Polonya’da başlayan testlerde Stranger Things 1984 ve Stranger Things 3 oyunları yer alıyor.

Netflix oyunları abonelik sistemi içerisine dahil. Yani bu oyunları doğrudan mağazadan indirme şansı yok. Netflix uygulamasında ilgili sayfayı açtıktan sonra oyunun Google Play sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Oyunlarda reklam ve oyun içi satın alımlar yer almıyor. Henüz erken aşamada olan oyun ekosistemi kısa süre sonra iOS uygulamasına da sunulacak ancak ne zaman global erişime açılacak bilinmiyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim