Anlık Bildirim

Xiaomi Sound firmanın en iyi hoparlörü oldu

Xiaomi Sound kablosuz hoparlör barındırdığı üstün ses teknolojileri ile firmanın en iyi ses ürünü oldu. Xiaomi Sound hoparlör özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Xiaomi Sound tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Bugüne kadar fiyat-performans tarafında ses sistemleri geliştirmeye odaklanan Xiaomi bu kez tasarımından donanımına iddialı özelliklerle donattığı ilk hoparlörünü duyurdu. Xiaomi Sound karşınızda.

Xiaomi Sound özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Sound firmanın en çok özen gösterdiği akıllı hoparlörü diyebiliriz. Alışık olduğumuz basık ve yuvarlak tasarım yerine biraz daha uzun silindir yapısına geçiş yapan hoparlör modeli Harman Kardon ile iş birliği sonucu doğmuş.

Harman AudioEFX teknolojisi sayesinde derin ve zengin düşük frekans sesler üreten hoparlör donanıma da zarar vermiyor. Neodim demir-bor karışımı manyetik sürücüler çift süspansiyonlu pasif radyatörler ile desteklenmiş. 

Bu teknoloji birleşimi 90 desibel şok ses baskısı ve 70Hz tam bass üretebiliyor. Ayrıca 360 derecelik çok yönlü ses çıkışı verebilirken üst kısımdaki koni tasarımı da sese rehberlik yapıyor. Saniyede 330 hesaplama yapabilen algoritma gündüz ve geceye göre dinamik bir optimizasyon sağlıyor. 

Xiaomi Sound hoparlör Bluetooth bağlantısı kullanırken ultra geniş bant UBW ile de kullanıcının yerini hassas bir şekilde bulabilmesini sağlıyor. Xiaomi Sound üstün özelliklerine rağmen 77$ gibi bir fiyat etiketi ile satılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim