Anlık Bildirim

Netflix, popüler dizileri oyunlara dönüştürmeye devam ediyor

Netflix popüler dizilerin oyunlarının sayısını arttırmaya devam ediyor.Ancak kullanıcılar oyunların sayılarının artmasını ve farklılaşmasını istiyor. Yakın zamanda yeni oyunları görmemiz olası.

Netflix, popüler dizileri oyunlara dönüştürmeye devam ediyor Tam Boyutta Gör

Netflix popüler olan dizilerini bir süredir oyunlara dönüştürmek için çalışmalar yürütüyor. Wall street Journal haberine göre, kullanıcılar bu tarz yapımların daha fazla oyuna dönüştürülmesi yönünde fikir belirtmiş. Örneğin Wednesday ve Squid Game gibi yapımların oyunlarının geliştirilmesi isteniyor. Netflix bu talebe olumlu yanıt vermeyi planlıyor.

Netflix için oyun yapma planı çok da eski değil ancak şirketin planlamasında yer bulmaya çalışıyor. Şu anda Netflix uygulamasnda, kullanıcıların platformda oynayabileceği "Exploding Kittens: The Game veya Ghost Detective" gibi oyunlar mevcut ancak bu geliştirmeler sonunda Netflix kullanıcıları doğrudan akıllı TV'lerinde ve bilgisayarlarında oyun oynayabilecekler.

Netflix, popüler dizileri oyunlara dönüştürmeye devam ediyor Tam Boyutta Gör

Ayrıca şirketin iOS cihazları için telefonlarını eşleştirdikleri halde TV'deki oyunu bir gamepad olarak kullanmasına olanak tanıyan özel bir denetleyici uygulamasının yakın zamanda piyasaya sürüleceğini de ifade ediiliyor. Netflix, bu yapımlardan da ayrı ücret almamaya devam edecek. 

Netflix şu an itibariyle platformunda 70'ten fazla oyun sunuyor ve bunu 2023'ün sonuna kadar daha da genişletmeyi planlıyor. Ayrıca diğer basit oyunları da içerisinde tutmaya devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim