Anlık Bildirim

Netflix, Squid Game reality şovunun yayın tarihini açıkladı

Netflix, Güney Kore dizisi Squid Game'den uyarlanan reality şovun yayınlanacağı tarihi resmen duyurdu. Programda 456 yarışmacı, 456 milyon dolarlık nakit ödül için mücadele edecek.
Netflix, Squid Game reality şovunun yayın tarihini açıkladı Tam Boyutta Gör
Netflix, tarihin en popüler dizilerinden birini temel alan "Squid Game: The Challenge" isimli reality şovunun Kasım ayında yayınlanacağını duyurdu. Popüler dijital yayın platformu kesin tarihi daha sonraki bir tarihte açıklayacak.

Squid Game dizisinden uyarlanan programda 456 yarışmacı, bir reality şov için şimdiye kadarki en büyük nakit ödül olan 4.56 milyon dolar için yarışacak. Projenin on bölümlük bir seri halinde izleyicilerle buluşacağını belirtelim.

Netflix, Squid Game reality şovunun yayın tarihini açıkladı Tam Boyutta Gör

Tarihi ödül için kıyasıya mücadele

Squid Game: The Challenge'da katılımcılar, diziden esinlenen oyunların yanı sıra proje için özel olarak oluşturulmuş birkaç yeni oyunda yarışacak. Sınırlarına kadar zorlanan oyuncuların kazanmak için her türlü yola başvurmaktan geri kalmayacağını göreceğiz.

Netflix, Squid Game reality şovunun yayın tarihini açıkladı Tam Boyutta Gör

Reality şovun çekimleri Birleşik Krallık'ta yapıldı. Hatta katılımcılar çekim sürecinin tamamlanmasının ardından Netflix'i sahtekarlık, ihmal ve diğer benzer suçlarla itham etti. Şirket ise kendisine yöneltilen tüm suçlamaları reddetti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim