Anlık Bildirim

Nintendo Switch 2 ertelendi: 2025 yılında çıkacak

Oyun sektörünün dört gözle beklediği yeni Nintendo konsolundan hayal kırıklığı yaratacak bir bilgi geldi. İddialara göre yeni nesil Switch konsolu gelecek yıl satışa sunulacak.
Nintendo Switch OLED Tam Boyutta Gör
2017 yılında satışa çıkan Nintendo Switch, kısa sürede oyun tarihinin en popüler konsollarından biri olmayı başardı. Hibrit formu ile birçok oyuncuya hitap eden bu konsol, özellikle Playstation 5 ve Xbox Series konsollarının tanıtılmasının ardından performans olarak geri kalmaya başlamıştı. Switch hala satış rekorları kırsa da oyuncular, yeni nesil bir Nintendo konsolu için geri sayıma başladı. Son raporlara göre bir süredir 2024 yılında tanıtılması beklenen yeni Nintendo konsolu ertelendi.

Yeni nesil Switch en erken Mart 2025’te tanıtılacak

Yeni nesil Nintendo konsolu hakkında güvenilir bir sızıntı kaynağı olan PH Brazil, Nintendo hayranlarını üzecek bir rapor paylaştı. Bu rapora göre Nintendo’nun yeni konsolu 2025 yılının ilk çeyreğine ertelendi. PH Brazil, 5 farklı kaynaktan bu bilgiyi doğruladığını belirtti. PH Brazil, ertelenmenin sebebini ise paylaşmadı.

YouTube platformundali O X do Controle kanalı ise bu iddiaları doğruladı ve 2024 yılında birinci nesil Switch’e destek sağlanacağını belirtti. Buna göre Nintendo, bu yıl içerisinde Nintendo Switch için yeni oyunlar tanıtacak. Bahsi geçen oyunların yüksek bütçeli yapımlar yerine daha ufak projeler olacağı da gelen bilgiler arasında. Böylece Nintendo, 2024 yılında Switch’i destekleyerek stoklarını boşaltacak ve yeni nesil konsoluna hazırlık yapacak.

Nintendo Switch 2 ertelendi Tam Boyutta Gör

İddialar doğrulandı

Video Games Chronicle’ın yazarı Andy Robinson, PH Brazil’in iddialarını doğruladı. Robinson’a göre Nintendo, geçtiğimiz haftalarda üçüncü parti yayıncılara Switch 2’nin 2025 yılına ertelendiğini duyurmuş. Robinson’a göre gecikmenin nedeni Nintendo’nun güçlü bir oyun kütüphanesinin konsolun çıkışına yetiştirmek istemesinden kaynaklanıyor. Bloomberg ise konsolun ertelendiğini doğruladı ve çıkışın en erken 2025 Mart’ta gerçekleşeceğini belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2921 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nintendo switch 2, nintendo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim