Anlık Bildirim

Nintendo Switch 2 benzeri olmayan bir DLSS çözümü sunacak

Nintendo Switch 2 konsolu için artık yavaş yavaş sona doğru yaklaşırken kullanılacak teknolojiler ile ilgili de sızıntılar artıyor. Bu kez DLSS çözümü konusunda bir sürpriz var.
Nintendo Switch 2 Tam Boyutta Gör
Konsol satışları ile son dönemin en çok konuşulan ismi Nintendo, yeni nesil konsolu için çalışmalarını sürdürüyor. Nintendo Switch 2 konsolu rakiplerinde olmayan bazı özellikleri ile farklılaşmayı amaçlıyor.

Nintendo Switch 2 benzersiz olacak

Bugüne kadar sızdırılan bilgilerde Nintendo Switch 2 konsolunun Ampere tabanlı bir grafik birimi ile geleceği ve belirli senaryolarda PS 5 benzeri performans sunacağı gündeme gelmişti. Şimdi DLSS konusunda da önemli bir sızıntı var.

Kaynaklar Nintendo Switch 2 için özel bir DLSS çözümü geliştirildiğini belirtiyor. Firma bunun için bir iş pozisyonu açmış durumda. İş tanımında makine öğrenme teknolojilerini güç tüketimi ve yonga seti için optimize etmekten bahsediliyor. DLSS teknolojisi de zaten yapay zekâyı temel alıyor.

Aslında standart bir DLSS teknolojisi bekleniyordu ancak Nintendo bu noktada kendisini sektörden daha ayrı bir yerde konumlandırmak istiyor. Yapılacak optimizasyonlar DLSS konusunda rakiplerinden nasıl bir farklılık oluşturacak merak konusu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim