Anlık Bildirim

Nintendo Switch 2 dock performansı PS4 Pro ile eşit olabilir

Nintendo Switch 2 ile hatırı sayılır bir performans artışı beklenirken bunun ne düzeyde olacağı tam bilinmiyor. Sızıntılar ise aşağı yukarı bir çizgi çekebiliyor.
Nintendo Switch 2 Tam Boyutta Gör
Konsol dünyası Nintendo’nun yeni nesil konsolunu merakla beklerken zaman zaman ortaya çıkan sızıntılar performans konusunda fikir veriyor. En çok satan ikinci konsolun devam modeli beklentileri karşılayacak.

Nintendo Switch 2 performans sızıntıları

Nintendo Switch 2 için beklentiler 2025 yılına kadar uzamış olsa da stüdyolara geliştirici kitlerin gönderildiği biliniyor. Bu sayede yeni konsolun erken performansı hakkında bazı bilgiler elde edilmiş durumda.

Daha önceki sızıntılarda konsola Nvidia Ampere tabanlı bir yonga setinin güç vereceği ifade edilmişti. Bu yonga setinin belirli oyunları PS5 kalitesinde oynatabileceği de gündeme gelmişti. Yeni sızıntılar konsol dock üzerindeyken PS4 Pro seviyesine kadar çıkabileceğini gösteriyor.

Henüz nihai performans mevcut olmadığı için net bir şey söylemek pek mümkün değil ancak grafik gücünün tatmin edici olduğunu görebiliyoruz. GPU performansı Steam Deck konsolundan da iyi. Bununla birlikte işlemci performansının Xbox Series S civarında olduğu belirtilmiş.

Diğer taraftan kare hızlarında da farklılıklar var. Steam Deck konsolunun 720p düşük ayarlarda 40fps performans verirken Nintendo Switch 2 konsolunun ise yüksek ayarlarda ışın izleme ile 30fps verdiği belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim