Anlık Bildirim

Çift arka kameralı Nokia 7 Plus ile çekilen fotoğraflar

Nokia'nın yenilenen orta seviye telefonu Nokia 7 Plus artık çift arka kameraya sahip. Ön ve arka kamerası yenilenen Nokia 7 Plus ile çekilen fotoğraflar haberimizde.
Nokia, geçtiğimiz gün orta segmente yönelik yeni akıllı telefonu Nokia 7 Plus’ı tanıttı. Nokia 7’nin yenilenen versiyonu Nokia 7 Plus, çift arka kamera ile birlikte geliyor.

Nokia 7 Plus kamera özellikleri

Önceki modele göre önemli geliştirmeler içeren Nokia 7 Plus’ın birincil arka kamerası 12 MP çözünürlüğe, f/1.75 diyafram açıklığına ve 1.4 µm piksel boyutuna sahip. 2 kat optik yakınlaştırma özelliğine sahip ikincil arka kamera ise 12 MP çözünürlüğe, f/2.6 diyafram açıklığına ve 1.0 µm piksel büyüklüğüne sahip.

Önde de 16 MP çözünürlüğe ve f/2.0 diyafram açıklığına sahip kamera kullanılıyor. Ön ve arka kameralarda Zeiss üretimi lensler kullanılıyor. Nokia 7’ye göre hem arka hem de ön kamerada önemli geliştirmeler olduğu gözlemleniyor.

Nokia 7 Plus ile çekilen fotoğraflar

Nokia’nın ilk 18:9 ekran oranına sahip Snapdragon 660 işlemcili Nokia 7 Plus ile çekilen fotoğraflara aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5696 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, nokia 7 plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim