Anlık Bildirim

Nothing, ilk akıllı telefonunu 2022'nin başında piyasaya sürecek

Kurucusu olduğu OnePlus'tan ayrılarak çalışmalarına yeni kurduğu Nothing firmasıyla devam eden Carl Pei, yakın gelecekte ürün yelpazesine yeni cihazlar ekleyecek.

Nothing, kulaklıktan sonra şimdi de akıllı telefon ve powerbank üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör

Bir süre önce OnePlus'tan ayrılan ve Nothing'i kuran Carl Pei, geçtiğimiz Temmuz ayında yeni şirketinin ilk kablosuz kulaklığını tanıtmıştı. Yeni sızıntılara göre tasarımıyla dikkat çeken Nothing ear (1) kulaklıklardan sonra şirket, ürün yelpazesine yeni cihazlar eklemeyi planlıyor.

2022, Nothing için önemli bir yıl olacak

Nothing, bu yılın Ocak arında Essential firmasını satın alarak akıllı telefon sektörüne girebileceğinin ilk sinyallerini vermişti. 91Mobiles'ın haberine göre şirket, 2022'nin başlarında ilk akıllı telefonunu tanıtacak.

Essential'ın satın alınmasının haricinde Nothing, bu hafta geleceğin teknoloji ürünlerini güçlendirmek için Snapdragon serisi yongaları kullanacağını söyleyerek Qualcomm ile bir işbirliği yaptıklarını da duyurdu. Tüm bu gelişmelere bakıldığında Essential'ın teknolojilerinden faydalanılarak geliştirilen ve Snapdragon yonga setinden güç alacak Nothing markalı yeni bir akıllı telefon piyasaya sürülecek gibi görünüyor.

Ayrıca haberin devamında şirketin, akıllı telefondan önce Nothing Power (1) adıyla bir powerbank tanıtacağına yer veriliyor. Nothing'in ürün yelpazesine eklenecek olan yeni cihazları hakkında fazla bilgi bulunmuyor ancak gelecek günlerde daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim