Anlık Bildirim

Nothing Phone (1)’in Snapdragon 778G+ işlemcisi ile geleceği kesinleşti

Akıllı telefon pazarının en beklenen cihazlarından olan Nothing Phone (1) yakında tanıtılacak. Nothing’in kurucusu Carl Pei, Nothing Phone (1)’in Snapdragon 778G+ ile geleceğini doğruladı.

Nothing Phone (1)'in işlemcisi kesinleşti Tam Boyutta Gör

OnePlus’ın kurucu ortağı Carl Pei tarafından kurulan Nothing, çok yakında ilk akıllı telefonunu tanıtacak. Orta-üst seviyede ciddi bir yarışa sebep olması beklenen Nothing Phone (1) Snapdragon 778G+ işlemcisi ile gelecek.

Pei, Snapdragon 778G+ en dengeli işlemci olduğunu belirtiyor

Yılın başlarında gelen sızıntılar Nothing Phone (1)’in Snapdragon 7 Gen 1 işlemcisi ile geleceğini belirtiyordu. Ancak geçtiğimiz haftalarda Nothing Phone (1)’in Snapdragon 778G işlemcisi ile geleceğine dair iddialar artmıştı. Nothing’in kurucusu Carl Pei, Twitter’da ilk Nothing telefonunun Snapdragon 778G+ işlemcisi ile geleceğini doğruladı.

Input ile görüşme yapan Carl Pei, Snapdragon 778G+ işlemcisinin performans, güç tüketimi ve bütçe açısından en dengeli işlemci olduğunu belirtti. Snapdragon 778G+ işlemcisi ile Nothing Phone (1), amiral gemi işlemcilerine göre daha uzun batarya ömrü sunacak. Snapdragon 778G+, 778G ile aynı performansa sahip olsa da 778G+ kablosuz şarj ve ters kablosuz şarj desteği sunuyor. Nothing Phone (1)’in olası özelliklerini aşağıda görebilirsiniz.

  • 8GB RAM
  • 4500 mAh
  • 6,55 inç 120Hz ekran
  • 45W hızlı şarj desteği
  • 50 MP ana kamera + 16 MP ikincil kamera + 16 MP ön kamera
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim