Anlık Bildirim

Nothing Ear ve Nothing Ear (a)’nın görüntüleri ortaya çıktı

Carl Pei’nin mobil teknoloji firması Nothing, yeni kulaklıklarını tanıtmaya hazırlanıyor. Bir süredir sızıntılara konu olan ürünlerin render görüntüileri tanıtıma günler kala ortaya çıktı.
3. Nesil Nothing Ear Tam Boyutta Gör
OnePlus’ın kurucu ortaklarından olan Carl Pei, geçtiğimiz yıllarda yeni bir teknoloji firması olan Nothing’i kurmuştu. Eşsiz tasarım anlayışı ile kısa sürede akıllara kazınan firma, yeni nesil kablosuz kulaklarını duyurmaya hazırlanıyor. Bir süredir sızıntılara konu olan ürünlerin render görüntüleri ortaya çıktı.

Nothing Ear ve Nothing Ear (a) detaylanıyor

X platformunda Ishan Agarwal, Nothing’in yeni kulaklarının render görüntülerini paylaştı. Gönderiye göre 3. Nesil Nothing Ear, siyah ve beyaz seçenekleriyle gelecek. Nothing’in benzersiz tasarım öğelerini barındıracak olan ürün, 149€ fiyat etiketine sahip olacak ve aktif gürültü engelleme teknolojisi sunacak. Cihazın 33 saatlik batarya ömrüne sahip olacağı da gelen bilgiler arasında.

Nothing Ear (a) Tam Boyutta Gör
Firmanın fiyat performans odaklı kablosuz kulaklığı olacak olan Nothing Ear (a), görsellerde görüldüğü üzere siyah, beyaz ve sarı renk seçeneklerine sahip olacak. Ear (a), Nothing’in tasarım anlayışını ve firmanın alt markası olan CMF’nin tasarım anlayışını tek bir üründe toplayacak. Aktif gürültü engelleme teknolojisine sahip olacak olan cihazın 38 saatlik bir pil ömrüne sahip olacağı belirtiliyor. Nothing Ear(a)’nın tahmin edilen fiyatı ise 99€ bandında. Her iki kulaklık da 18 Nisan’da tanıtılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim