Anlık Bildirim

Nothing Phone 2a'nın tasarımı net bir şekilde ortaya çıktı: Yakında geliyor

Nothing, Nothing Phone 2'ye göre daha uygun fiyatlı olan Nothing Phone 2a'yı 5 Mart'ta tanıtmaya hazırlanıyor. Tanıtımdan önce telefonu net bir şekilde görmemizi sağlayan görüntüler ortaya çıktı.
Nothing Phone 2a'nın tasarımı net bir şekilde ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
OnePlus’ın kurucu ortaklarından olan Carl Pei tarafından kurulan Nothing markası, Nothing Phone 2'ye göre daha uygun fiyatlı olan Nothing Phone 2a'yı 5 Mart'ta tanıtmaya hazırlanıyor. Tanıtımdan önce telefonu net bir şekilde görmemizi sağlayan render görüntüleri ortaya çıktı.

Resimlere baktığımızda telefonun düz kenarlara sahip olduğunu görüyoruz. Arka tarafta ise yatay konumlandırılmış çift kamera ve Nothing Phone'un imzası üç adet LED ışık çizgileri yer alıyor. Diğer Arka tarafta, Nothing telefonların aksine yuvarlak bobinin yer almadığını görüyoruz. Dolayısıyla kablosuz şarjın olmayacağını söyleyebiliriz. Beyaz renk modelinde ise siyah renkte ses ve güç tuşları dikkat çekiyor.

Nothing Phone 2a'nın tasarımı net bir şekilde ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Nothing Phone 2a'nın tasarımı net bir şekilde ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Nothing Phone 2a, doğrulanan bilgilere göre Dimensity 7200 Pro çipsetine, 8 GB ve 12 GB RAM'e ve 8 GB sanal RAM'e sahip olacak. Telefonun 6,7 inç büyüklüğünde FHD+ 120Hz AMOLED ekrana sahip olması ve 45W hızlı şarj destekli 5.000mAh batarya ile gelmesi bekleniyor.

Kamera tarafında ise, 32 megapiksel ön kameraya, 50 megapiksel ana kamera ve geniş açı kameraya sahip olması bekleniyor. Telefonun, 8 GB RAM için 349 euro, 12 GB RAM için 399 euro fiyat etiketine sahip olacağı konuşuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim