Anlık Bildirim

Nvidia DLSS ultra kalite modunu getiriyor

Unreal Engine 5 motorunda ortaya çıkan yeni Ultra Quality modu Nvidia DLSS teknolojisinin oyunlarda mümkün olan en iyi görsel kaliteye ulaşabilmesini sağlıyor.

Nvidia DLSS ultra kalite modu Tam Boyutta Gör

Nvidia’nın yapay zekâ algoritmaları kullanarak görsel kaliteyi daha yukarıya çektiği DLSS teknolojisi çıtayı yükseltiyor. DLSS Ultra Quality adındaki modu en iyi görsel kaliteye odaklanıyor. 

DLSS Ultra Quality neler sunacak?

Nvidia GeForce RTX ekran kartlarındaki Tensor yapay zekâ çekirdeklerini kullanarak çeşitli algoritmalar üreten DLSS teknolojisi en iyi kaliteyi veya performansı yakalamaya çalışıyor. Farklı modlarda kaliteler de değişiyor. 

Denge modunda hem performans hem de kalite dengesi yakalanmaya çalışıyor. Kalite modunda görsel kalite biraz daha yukarı çekiliyor. Performans modu performansı yukarı çekerken Ultra Performans da 8K içerikler de tavsiye ediliyor. 

Nvidia DLSS yeni mod kazandı Tam Boyutta Gör

Unreal Engine 5 kullanım dökümantasyonlarında ortaya çıkan Ultra Quality ise performans dengesini koruyarak en iyi görsel kalitesini elde etmeyi amaçlıyor. Henüz Nvidia tarafından resmi bir duyuru gelmedi ancak önümüzdeki dönemde karşımıza çıkacaktır.

AMD FSR teknolojisinin kalite modunda Nvidia DLSS teknolojisini yakalaması ve yer yer geride bırakması sonrasında Ultra Quality hamlesinin geldiği tahmin ediliyor. Böylece Nvidia DLSS biraz daha avantajlı konuma gelecek. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim