Anlık Bildirim

OnePlus 10 Ultra'nın muhtemel tasarımı ortaya çıktı

OnePlus 10 Ultra'nın olası tasarımını gözler önüne seren yüksek kaliteli görüntüler yayınlandı. Patent çizimlerini temel alan görseller cihazın periskop kamera ile geleceğini gösteriyor.

OnePlus 10 Ultra'nın muhtemel tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Ocak ayının başlarında Snapdragon 8 Gen 1 ile güçlendirilmiş OnePlus 10 Pro'nun tanıtımı yapılmıştı. Şimdi de OnePlus 10 Ultra adlı yeni bir amiral gemisi hakkında söylentiler var. LetsGoDigital internet sitesi cihazın muhtemel tasarımını gözler önüne serdi.

Yayınlanan render görüntüleri Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi'nin veritabanında ortaya çıkan patent çizimleri temel alınarak oluşturuldu. Cihazın ön paneli OnePlus 10 Pro'dan miras alınmış görünüyor. İnce çerçeveli ekran ve yuvarlak kenarları var. Selfie kamerası ise ekranın sol üst köşesine yerleştirilmiş.

OnePlus 10 Ultra'nın muhtemel tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Periskop kamera ile geliyor

Arka kamera ünitesi de benzer yapıda. Üst kısımdaki iki sensörde farklılık yok. Burada 48 ve 50 megapiksellik görüntü sensörleri varlığını sürdürecek. Alt kısımda ise 5x optik yakınlaştırma ve optik görüntü sabitleme (OIS) sunan bir periskop kameranın görev yapacağı belirtiliyor.

OnePlus 10 Ultra'nın muhtemel tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

OnePlus 10 Ultra'daki bir başka kamera yeniliği, Oppo Find X5 Pro'da göreceğimiz; nöral işlem birimi, görüntü sinyali işlemcisi ve çok katmanlı bellek mimarisini bir araya getiren MariSilicon olabilir. Amiral gemisi OnePlus 10 Ultra'nın 2022'nin ikinci yarısında tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim