Anlık Bildirim

OnePlus 11 lansman tarihi resmi olarak açıklandı

Çinli üretici OnePlus bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonunun lansman tarihini sonunda açıkladı. Şirket merakla beklenen OnePlus 11'i Galaxy S23 serisi ile aynı hafta duyuracak.

OnePlus 11 lansman tarihi resmi olarak açıklandı Tam Boyutta Gör

OnePlus geçtiğimiz günlerde OnePlus 11 ile ilgili kısa bir teaser videosu yayınlamış ancak Snapdragon 8 Gen 2 platformundan güç alacak amiral gemisinin lansman tarihini açıklamamıştı. Çinli üretici eksik parçayı da tamamladı.

Şirket sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada lansman etkinliğinin 7 Şubat 2023'te yapılacağını duyurdu. Hindistan'da gerçekleştirilecek Cloud 11 etkinliğinde OnePlus Buds Pro 2 kablosuz kulaklık modeli de gözler önüne çıkacak.

OnePlus 11 lansman tarihi resmi olarak açıklandı Tam Boyutta Gör

İlk görüntülerde dikkat çekenler

İlk görüntüler Hasselblad imzalı kamera sistemini doğrularken, Alert Slider olarak adlandırılan bildirim tuşunun OnePlus 11 ile birlikte geri döneceğini gösteriyor. Yan tarafında bulunan bu anahtar titreşim, sessiz ve tam ses modları arasında geçiş yapılmasına olanak sağlıyor.

OnePlus'ın amiral gemisi için çok ilginç bir lansman tarihi seçtiğini belirtelim. Zira Şubat ayının ilk haftasında tanıtılacak Samsung Galaxy S23 serisinin yaratacağı heyecan dalgasının gölgesinde kalma ihtimali var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim