Anlık Bildirim

OnePlus 12R sahipleri, tam para iadesi talep edebilir: İşte sebebi

Geçtiğimiz günlerde iki farklı depolama seçeneğiyle piyasaya sürülen OnePlus 12R'nin 16GB RAM ile eşleştirilmiş 256GB UFS 4.0 versiyonunun hatalı olduğu ortaya çıktı. İşte nedeni:
OnePlus 12R sahipleri, tam para iadesi talep edebilir Tam Boyutta Gör
OnePlus, geçtiğimiz günlerde yeni cihazı OnePlus 12R'yi UFS 4.0 depolama sistemi ile küresel pazarlarda piyasaya sürdü. Ancak ortaya çıkan raporlara göre cihaz, UFS 4.0 kullanmıyor. Şirket ise yakın bir zamanda konu ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

OnePlus, özür dileyerek UFS 3.1'den memnun kalmayan kullanıcıların paralarını iade edeceğini açıkladı

Artan şikayetler üzerine OnePlus, piyasaya sürülen cihazın 256GB olan tüm varyantlarda UFS 3.1 depolama sistemini kullandığını açıkladı. Ardından OnePlus Başkanı ve COO Kinder Liu paylaştığı topluluk formu gönderisinde, UFS 3.1'den memnun kalmamaları durumunda OnePlus 12R sahiplerine şirketin tam para iadesi yapacağını doğruladı.

Yapılan açıklamaya göre iade etmek isteyen OnePlus 12R kullanıcıları, önce durum hakkında bilgilendirilen müşteri hizmeti ekipleriyle iletişime geçmesi gerekiyor. Ancak geri ödeme süresinin sınırlı olduğunu ve 16 Mart'a kadar geçerli olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim