Anlık Bildirim

OnePlus 9 ve 9 Pro için OxygenOS 12 C.44 güncellemesi yayınlandı

Amiral gemisi OnePlus 9 ve 9 Pro akıllı telefonlar için OxygenOS 12 C.44 güncellemesinin dağıtımı başladı. Ocak güvenlik yamasını da beraberinde getiren güncellemenin değişiklik listesi hayli kabarık.

OnePlus 9 ve 9 Pro için OxygenOS 12 C.44 güncellemesi yayınlandı Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi OnePlus, geçen yıl piyasaya sürdüğü OnePlus 9 ve 9 Pro amiral gemisi akıllı telefonları için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. OxygenOS 12 güncellemesi C.44 sürüm numarası ile sunuldu. Değişiklik listesinin bir hayli kabarık olduğunu belirtelim.

Ocak 2022 Android güvenlik yamasını da içeren ürün yazılımı, sistemdeki birçok hatayı gideriyor. Ayrıca pil ömrünün artırılması, kamera iyileştirmeleri ve üç yeni Karanlık Mod ayarı gibi önemli değişiklikler var. Parmak iziyle kilit açma özelliği de optimize edildi.

OnePlus 9 ve 9 Pro için OxygenOS 12 C.44 güncellemesi yayınlandı Tam Boyutta Gör

Kademeli olarak dağıtılıyor

Güncelleme bildirim çubuğuyla ilgili çok sayıda sorunu ortadan kaldırıyor. Bazı senaryolarda 5G ağına erişememe sorunu da çözülmüş durumda. Galeri uygulamasında ve Canvas AOD işlevinde de bazı iyileştirmelerin yapıldığını belirtmeden geçmeyelim.

OxygenOS 12 C.44 güncellemesi her zaman olduğu gibi kademeli olarak dağıtılıyor. Avrupa, Kuzey Amerika ve Hindistan'daki kullanıcılara sunulan güncellemenin akıllı telefonunuza ulaşması biraz zaman alabilir. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim