Anlık Bildirim

OnePlus Nord 2’nin detaylı özellikleri ve renk seçenekleri ortaya çıktı

Geçtiğimiz yılın başarılı bütçe dostu telefonlarından olan OnePlus Nord, yeni modeli ile tekrar dikkat çekmeye hazırlanıyor. Yeni sızıntılar, cihazın özellikleri ve renk seçeneklerini ortaya koyuyor.

OnePlus Nord 2’nin detaylı özellikleri ve renk seçenekleri ortaya Tam Boyutta Gör

Amiral gemi katili olarak çıkış yapan OnePlus, yıllar geçtikçe bu özelliğini kaybetmişti. Artan fiyatlar ve her sene kırpılan özellikler, OnePlus’ın bütçe dostu kategorisinden uzaklaştığını gösteriyordu. Geçtiğimiz yıl OnePlus, bütçe dostu pazarına geri döndü. Nord markası adı altında çıkarılan birkaç cihaz, fiyatları ve özellikleri ile oldukça beğenilmişti. Serinin ilk ve en önemli modeli OnePlus Nord, gelecek haftalarda Nord 2’nin çıkışı ile güncellenecek.

OnePlus, Nord 2’nin MediaTek Dimensity 1200 işlemcisi ile geleceğini doğrulamıştı. Dimensity 1200, geçtiğimiz senin Snapdragon 865’ine benzer bir performans sunuyor ve orijinal Nord’un Snapdragon 765’ine göre büyük performans artışı sağlayacak. Yeni gelen sızıntılar, cihazın diğer özelliklerini de gözler önüne seriyor. Nord 2, 6.43 inch 90Hz AMOLED ekran, 8/12GB RAM, 128/256GB UFS 3.1 depolama, 4500mAh batarya ve 65W hızlı şarj desteği ile gelecek. İşlemci dışındaki özellikler, Nord’a göre pek de güncellenmemiş gibi gözüküyor

Ana kameraya büyük güncelleme

OnePlus Nord’un en büyük eleştiri noktası, kamera performansı olmuştu. Nord, amiral gemi seviyesi olmasa da güzel fotoğraflar çekebilen bir ana kamera ve pek iyi performanslara sahip olmayan geniş açı, derinlik ve makro kameralara sahipti. OnePlus, eleştirileri dinlemiş ve Nord 2’ye, OnePlus 9’da kullanılan 50MP Sony IMX766 sensörünü eklemiş. Nord 2, ayrıca 8MP geniş açılı kamera ve  2MP siyah beyaz sensör ile geliyor. Ana kamera, güzel bir performans gösterecektir ancak özellikle 2MP tek renk sensörünün pek bir işe yaramayacağını söyleyebiliriz.Ayrıca Nord 2, OnePlus serisindeki en yüksek çözünürlüklü selfie kamerasına sahip olacak. Detayları bilinmese de selfie kamerası, ekranın sol üst tarafında bulunacak ve 32 megapixel olacak.

OnePlus Nord 2’nin detaylı özellikleri ve renk seçenekleri ortaya Tam Boyutta Gör

Yeni renk seçenekleri ile geliyor

Orijinal Nord, oldukça kısıtlı renk seçenekleri ile çıkış yapmıştı ancak OnePlus, Nord 2 ile durumu biraz daha iyileştirecek gibi gözüküyor. Çıkışında mavi, yeşil ve gri renk seçenekleri ile gelecek Nord 2, daha sonra arkası deri kaplama bir modele sahip de olacak. Deri modelin renk seçenekleri olacak mı bilinmiyor.

OnePlus Nord 2, 22 Temmuz’da 400 dolar civarı bir fiyatla çıkış yapacak. Nord 2, Ağustos sonu tanıtılması beklenen Galaxy S21 FE ve birkaç ay içinde çıkış yapması beklenen Pixel 5A ile yarışacak gibi gözüküyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim