Anlık Bildirim

OnePlus Nord'un hangi pazarlarda piyasaya sürüleceği belli oldu

OnePlus'ın bu ay tanıtmayı planladığı yeni uygun fiyatlı akıllı telefonunun hangi pazarlarda satışa sunulacağı netleşti. Şirketin kurucularından biri olan Carl Pei, bu konuda açıklamalar yaptı.

OnePlus Nord'un hangi pazarlarda piyasaya sürüleceği belli oldu Tam Boyutta Gör

OnePlus'ın bu ay tanıtmaya hazırlandığı yeni orta sınıf telefonunun nasıl bir görünüme sahip olacağını az çok biliyoruz. Ayrıca OnePlus Nord isimli cihazın Snapdragon 765G yonga setinden güç alacağını ve 30 watt şarj desteği ile piyasaya sürüleceğini de öğrendik.

Ancak akıllı telefonun fiyat etiketi ve hangi pazarlarda piyasaya sürüelceği netlik kazanmamıştı. Artık bu sorulardan birinin cevabı var. OnePlus kurucu ortağı Carl Pei, Nord'un Hindistan ve Avrupa pazarında satışa sunulacağını ancak ABD'de çıkmayacağını açıkladı.

OnePlus Nord'un hangi pazarlarda piyasaya sürüleceği belli oldu Tam Boyutta Gör

Avrupa'da büyüyor

Deneyimli yönetici Çin hakkında hiçbir şey söylemedi. Fakat yeni akıllı telefonun firmanın kendi ana vatanında piyasaya sürülmemesi pek de mümkün görünmüyor. OnePlus, Hindistan ve Avrupa'da aktif olarak büyüyen bir şirket. Çinli marka Nord'un bu bölgelerde başarılı olacağını bildiği için bu pazarlara odaklanmaya karar verdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim