Anlık Bildirim

OnePlus OxygenOS için tek el modu geliyor

OnePlus akıllı telefonlardaki Android arayüzü OxygenOS, destek forumlarında yazılım müdürü tarafından açıklanana göre yakında tek elle kullanımı kolaylaştıracak moda sahip olacak.

OnePlus OxygenOS için tek el modu geliyor Tam Boyutta Gör

Android’in en iyi arayüzlerinden birisi olarak anılan OxygenOS, varsayılan Android tasarımına yakın olmasına rağmen anlamlı eklentilerle kullanıcı deneyimini zenginleştiriyor. OnePlus’ın telefonlarında yer alan bu arayüzün başarılı olmasının ardından yatan bir diğer sebep ise, firmanın her konuda olduğu gibi yazılımda da kullanıcı taleplerine son derece dikkat etmesi. Destek forumlarından elde ettiğimiz son bir bilgiye göre OnePlus, tek elle kullanımı destekleyecek modu OxygenOS için geliştiriyor.

OnePlus OxygenOS için tek el modu geliyor Tam Boyutta Gör

Endişeli bir OnePlus kullanıcısının forumda gönderdiği soruda, tek elle kullanım modu üzerinde çalışılıp çalışılmadığı soruluyor ve Yazılım Ürün Müdürü Zed Z, özelliğin üzerinde çalıştıklarını belirten, takipte kalmalarını tavsiye eden bir cevap verdi. 

Çoğu Android arayüzünde yer alan tek elle kullanım özelliği, OnePlus cihazlarda yer almıyor ve bu sebeple kullanıcılar, taleplerini bir süredir belirtiyorlardı. Özellikle büyük ekranlı cihazlarda kritik denilebilecek bu özellik, umarız en kısa zamanda OnePlus modellerine ulaşır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim