Anlık Bildirim

Oppo ve OnePlus birleşiminde yol haritası belli oldu

Oppo ve OnePlus markalarının birleşimi yol haritasını şekillendirdi. Oppo Find X serisi amiral gemisi olurken OnePlus serisi ise üst düzey telefonlara yer verecek.

Oppo OnePlus birleşimi Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon dünyasının iki önemli markası Oppo ve OnePlus’ın birleşme hamlesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Yakın kaynaklar yeni dönemin yol haritasını internete sızdırmış durumda. 

Oppo OnePlus mı?

Geçtiğimiz günlerde OxygenOS ara yüzü ile ColorOS ara yüzünün kod tabanının birleşeceği gündeme gelmişti. Böylece iki ayrı kaynak ayırmadan markaların ara yüzlerini hızlı bir şekilde güncellemek mümkün olacak. 

Telefon dünyasının iki önemli markasının bir araya gelmesi şüphesiz kolay yönetilebilir olmayacak. İki markadan birinin rafa kalkması imaj yönünden olumsuz etki oluşturabilir. Yönetim kadrosu da bunun farkında. 

Gelen bilgilere göre Oppo Find X bundan böyle firmanın sadece amiral gemilerini bünyesinde barındıracak. Huawei Mate serisi gibi Find X serisi de yonga setlerini ve yeni teknolojileri ilk olarak kullanacak. 

Oppo ve OnePlus birleşti Tam Boyutta Gör

OnePlus ise Huawei P serisi gibi yenilikleri ikinci sırada alan telefonları barındıracak. Oppo’nun amiral gemisi seviyesinin hemen altına üst seviye olarak OnePlus markasını konumlandıracağı belirtiliyor. 

Henüz isimlendirme konusunda net bilgiler yok ancak Oppo OnePlus şeklinde bir isimlendirme model ismini de hesaba katarsak kafa karıştırabilir. Bunun yerine Oppo markası bir logo şeklinde kasada yer alıp OnePlus ana isimlendirmesi ile de devam edilebilir. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim