Anlık Bildirim

Oppo’dan ilginç bir katlanabilir akıllı telefon konsepti

Oppo’nun yeni tasarladığı katlanabilir telefon konsepti; 3 farklı menteşesi sayesinde 3 farklı ekran boyutuna geçiş yapabiliyor. Açıldığında ise oldukça uzun hale geliyor.

Oppo’dan ilginç bir katlanabilir akıllı telefon konsepti Tam Boyutta Gör

Katlanabilir telefonlar geçen yıldan itibaren hayatımıza girmeye başladı ve önümüzdeki dönemde pek çok farklı konsepti görmüş olacağız. Üreticiler verimlilik tarafında da yenilikler sunacak konseptler üzerinde çalışıyor.

Oppo’dan bir ilk

Oppo’nun Japon Nendo ile birlikte tasarladığı yeni katlanabilir akıllı telefon konsepti üçlü menteşe sistemi ile diğerlerinden ayrılıyor. 7 inçlik uzunlamasına bir ekrana sahip olan akıllı telefon 3 farklı ekran boyutu sunuyor.

Normalde ikiye katlanarak kapanan telefonun üst kapağını bir miktar yukarı katladığınızda 40mm uzunluğunda bir bilgi ekranı ortaya çıkıyor. Daha fazla işlev için biraz daha yukarı katladığınızda bu kez 80mm boyutunda bir ekranınız oluyor.

Oppo’dan ilginç bir katlanabilir akıllı telefon konsepti Tam Boyutta Gör

Bu yöntem esnasında kamera paketi her zaman size doğru bakıyor. Son olarak ekranın tamamını açabiliyorsunuz. Bu kez bir arka kamera paketiniz oluyor. Bununla birlikte oldukça uzun bir telefon haline geliyor.

Oppo bu konsepti gelecek yıl hayata geçirebilme düşüncesinde. Genişleyebilir akıllı telefon konseptini ise 2022 yılında hayata geçirecek. Firmanın bunun haricinde normal katlanan ve Z katlanan tarzda da çalışmaları mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim