Anlık Bildirim

Oppo en ince 5G'li telefonu çıkarmaya hazırlanıyor: İşte ilk görüntüsü

Oppo, piyasaya sürüldüğüne muhtemelen en ince 5G özellikli telefon olacak Reno 3 Pro 5G'nin resmi basın görselini paylaştı. Akıllı telefon şık tasarımı ile dikkat çekiyor.

Oppo en ince 5G'li telefonu çıkarmaya hazırlanıyor: İşte ilk görüntüsü Tam Boyutta Gör

Oppo başkan yardımcısı Brian Shen, Twitter hesabında şimdiye kadarki en ince 5G'li akıllı telefonun görselini yayınladı. Deneyimli yönetici görüntüdeki cihazın Oppo Reno 3 Pro 5G olduğunu açıkladı.

Oldukça şık bir tasarım sunacağını gördüğümüz cihaz cam gövdeye sahip olacak. Ayrıca kalınlığının sadece 7.7 mm olduğunu belirtelim. Tabi bu noktada kamera çıkıntısının hesaba katılmadığını da belirtmek gerek.

Bükülme testine dayanabilecek mi?

Oppo Reno 3 Pro 5G piyasaya sürüldüğünde muhtemelen fiyat segmentindeki en ince 5G özellikli akıllı telefon olacak. Shen ayrıca cihazın çift modlu 5G desteğiyle geleceğini söyledi. Yani bağımsız (SA) ve bağımsız olmayan (NSA) modlarını destekleyecek.

Oppo Reno 3 serisinin bu yıl Aralık ayında tanıtılması bekleniyor. Böylesine ince bir telefonun bükülme testlerinde nasıl bir performans göstereceği ise daha şimdiden merak konusu oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim