Anlık Bildirim

Oppo Enco Air 2 Pro duyuruldu

Oppo Enco Air 2 Pro tam kablosuz kulaklık modeli büyük sürücüler, uzun kullanım süreleri, gürültü engelleme gibi özellikler sunuyor. Oppo Enco Air 2 Pro özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Oppo Enco Air 2 Pro Tam Boyutta Gör

Bir süredir bilgileri internete sızan Oppo’nun yeni tam kablosuz kulaklığı Oppo Enco Air 2 Pro tanıtıldı. İlk etapta Hindistan’da piyasaya sürülecek olan Oppo Enco Air 2 Pro firmanın da en iddialarından olacak.

Oppo Enco Air 2 Pro özellikleri ve fiyatı

Oppo Enco Air 2 Pro tam kablosuz kulaklık modeli 12.4mm titanyum ile desteklenmiş dinamik sürücülere sahip. Saplı klasik tasarım IP54 ile su sıçramalarına karşı dayanıklı. Dış kısımda ise dokunmatik kontroller yer alıyor.

Kulaklık üzerindeki mikrofonları ile aktif gürültü engelleme sunabiliyor. Ayrıca dışarıdaki sesleri de içeri alabiliyor. Görüşme esnasında yapay zekâ algoritması da seslerin kaliteli olması sağlanıyor.

Tek şarj ile 7 saate kadar kullanılabilen kulaklık kutusu ile bunu 28 saate çıkarıyor. ANC açık iken süreler yüzde 30 civarında azalıyor. Kulaklığın tam şarj olması ise 1.5 saati buluyor. Oppo Enco Air 2 Pro tam kablosuz kulaklık modeli 45$ civarında satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim